Recursos d'informació

Un servei de la biblioteca és aquell que ofereix eines i recursos d'informació a través d'internet. La Biblioteca Municipal de Sineu vos facilita alguns portals que creu són d'interés.

Recursos de foment de la lectura
1.- Servei d'Orientació a la lectura
 
El SOL és el Servei d'Orientació a la Lectura. És una pàgina amb molts recursos, on surten entre d'altres algunes de les activitats de dinamització de les biblioteques, explicades com es duen a terme.
 
 
2.- Plan de Fomento a la Lectura
 
Un web ple de recursos web, d'activitats d'animació, de promoció a la lectura, etc.
 
 
3.- Biblioteca Escolar
 
La biblioteca escolar com a eina educativa. Un recurs per al desenvolupament de pràctiques lectores i habilitats intelectuals.
 

 

Recursos pels educadors i pels pares
 1.- Racó de pares
 


A la biblioteca hi trobaràs un espai on podràs consultar i dur-te'n en préstec un tipus de material que et servirà per a la teva tasca com a pare, com a mare, com educador/-a, com a tutor/-a, etc. És el RACÓ DE PARES.
 
2.- Educación 3.0: la revista para el aula del siglo XXI
 

L'objectiu d'aquesta revista és facilitar la integració de les noves tecnologies dins l'aula.

 
 
3.- Conmishijos
 
Revista d'oci per la família i activitats per als infants. Una guia d'activitats pels pares i mestres d'activitats, tasques i deures escolars.  
 
 

 Vegeu també MATERNIDAD FÁCIL una pàgina especialitzada en la maternitat i l'educació dels  nostres fills. Hi trobareu articles ben complets amb informació clara i útil per a voltros, pares. Un dels articles més recents tracta sobre el material didàctic per a preescolar: Cómo funcionan los materiales didácticos para preescolar.

NOVETAT 2017: vos presentam un blog dedicat a la maternitat, l'educació, la salut, etc. És www.elblogdetubebe.com de na Pilar.

Gracias Pilar por querer compartir con nosotros estos enlaces tan interessantes!!!.

www.elblogdetubebe.com/aprender-a-leer-como-ensenar-a-leer-a-un-nino/

www.elblogdetubebe.com/secuencias-temporales-para-ninos-como-trabajarlas-correctamente/