Racó de pares

QUÈ ÉS EL RACÓ DE PARES ?

És un espai d'informació per als pares i de descoberta pers als fills. Compartiu-lo!.

Ser pare o ser mare és una de les experiències més meravelloses que un pot experimentar, però a la il·lusió per  l'arribada del fill s'hi afegeix el desconcert que produeixen els dubtes i les preguntes sobre diferents temes que tenen a veure amb el fet de ser pares.

Per aquest motiu la Biblioteca Municipal de Sineu posa a l'abast de les mares i els pares el RACÓ DELS PARES pensant en ells, perquè puguin resodre els seus dubtes i preguntes. El trobareu a l'espai de la Bebeteca.

Però no és tan sols un racó destinat a mares i pares sino que també se'n poden beneficiar d'ell tots aquells que tenen relació amb el món de l'infant: tutors, educadors, etc.

QUÈ HI TROBAREU?

S'hi podran consultar llibres de psicologia infantil, educació familiar, puericultura, alimentació, salut i molts altres que vos poden orientar tant en l'embaràs, el part, l'evolució del nen, o en qualsevol tipus de conflicte.

Aquest material es podrà consultar a la biblioteca o bé amb el carnet endur-se'l a casa en préstec i llegir-lo en calma.

Llibres i lectura: són aquells que fan referència a al món de la lectura i els contes. Si vols saber com explicar contes al teu fill o filla és el vostre espai. Hi trobareu títols com:

Créixer: aquests llibres parlen de les diferents etapes evolutives de l'infant, també dels adolescents, i ens orienta en la seva educació.

Família: aquí trobareu llibres que tracten temes relacionats amb la família: gelosia, relacions amb els germans, adopció, nous models de família, separació dels pares, etc.

Aprenentatge: llibres que estimulen l'aprenentatge com poden ser llibres de jocs, d'exercici, etc.

Salut: llibres que parlen de malalties infantils, guies de primers auxilis, llibres sobre obesitat infantil, etc.

Embaràs, part i lactància: durant aquest període trobaràs al racó llibres que et mostren com és l'embaràs, com portar-lo, llibres amb informació dels primers mesos del nou nat, etc.

Hàbits: llibres que parlen del dia a dia de l'infant: el dormir, el menjar, etc.

Jocs i lleure: llibres que parlen de propostes d'activitats d'entreteniment, jocs, espectacles, etc.

I a més hi trobareu: DVD's (col·lecció Dida Bebé pels primers mesos de vida de l'infant, col. Hello Hoobs, col. Crecer con los Lunnies, col. Toopy y Binoo), música per infants, dòssiers, ...