Serveis

QUÈ OFERIM?

La biblioteca és un servei municipal de lliure accès i gratuït, on tothom hi té cabuda.

Hi podem trobar: llibres, revistes, audiovisuals, internet, Wifi, contacontes, activitats per a adults.

OBJECTIU

Apropar-nos a tothom, ser un servei útil dins el poble, ja sigui en la recerca d'informació, coneixement, aprenentatge, oci, cultura, utilització noves tecnologies i un punt de trobada i integració de tots els habitants. 

SERVEIS PRESENCIALS

Quan arribeu per primera vegada a la biblioteca, vos informaran de com funciona: és un espai obert a tothom, de dilluns a divendres. Hi podeu trobar llibres, música, audiovisuals, revistes, internet, wifi, informació, concentració, conversa, lloguer... i amics. Per tot això no necessitau res... només obrir la porta, entrar i... trobareu tot un ventall de possibilitats.

Els serveis presencials són: sol·licitud del carnet d'usuari, lloguer de documents, préstec interbibliotecari, accés a ordinadors i internet, wifi, reprografia i relació humana.

SERVEIS VIRTUALS

La biblioteca també té serveis on line a la vostra disposició.

Els serveis virturals són: sol·licitud del carnet d'usuari, accès a catàleg de la biblioteca i a totes les del Consell, informació de les activitats extraescolars i activitats de la Biblioactiva que es fan a la biblioteca, renovacions dels préstecs i recomanacions de material (llibres, cd, dvd...)

Guaita a...