Adults

  TÍTOL: ELcielo ha vuelto

AUTOR: Clara Sánchez

Una intriga subtil que ens parla del preu del triounf i com a vegades les persones més properes poden ser les més perjudicials.

   

TÍTOL: El tiempo entre costuras

AUTOR: María Dueñas

És una aventura apassionant on el "glamour", les conspiracions polítiques i les missions secretes es fonen amb la lleialtat i amb el poder irrefrenable de l'amor.

   

 TÍTOL: Quan en dèiem xampany

AUTOR: Rafel Nadal

Tracta d'una saga familiar que transita pels cent anys més convulsos de la història d'Europa: la Primera Guerra Mundial, el crac del 29, la persecució nazi dels jueus, la Guerra Civil espanyola, la Segona Guerra Mundial i el renaixement europeu de la postguerra.

   

TÍTOL: 17 ecuaciones que cambiaron el mundo

AUTOR: Ian Stewart

Aquest llibre selecciona 17 ecuacions que pertanyen a dos grups diferents: un és de les ecuacions que revelen regularitats matemàtiques i l'altre és de les ecuacions que expressen lleis de la natura.

   

TÍTOL: Tranki pap@s

AUTOR: Oliver Tauste / Pere Cervantes 

Manual per a aprendre a protegir a nins i joves dels perills d'Internet. Ofereix consells útils i concrets perquè els pares sàpiguen com evitar i afrontar els perills que es poden presentar dins sa Xarxa als petits navegants.

   
Juvenil

 TÍTOL: EL LIBRO DE LOS PORTALES

AUTOR: Laura Gallego 

Tabit, estudiant del darrer any a l'Academia dels Pintors, reb un encarreg de pintar un portal per un camperol, no imagina que està a punt d'involucrar-se dins una trama d'intrigues i secrets. 

   

 TITOL:  EL JOC DE PISTES

AUTOR: Andrea Camilleri

El joc de pistes és una història inquietant que conté instruccions: endevinalles, proves a superar i, indrets a localitzar. Un comisari que cada dia tendeix més a la relexió i corre un perill realment seriós.

Infantil
   

 TÍTOL:  EL MAR

AUTOR:  Elisabeth Mauris

Un llibre per descobrir els secrets del mar que es pot llegir com un conte i mirar com un documental.

   
 

 TITOL:  LOS PEORES AÑOS DE MI VIDA 2

AUTOR:  James Patterson

Novel·la gràfica per a nins a partir de 10 anys. Tracta d'un al·lot, Rafe, que comença secundària i l'institut li pareix una presó. Amb ajuda d'un amic, Leo, es disposa a rompre totes les normes de l'escola fins que ha d'enfrontar-se a la realitat.