Proper club de lectura
 

La propera prosposta del Club de Lectura és La dona justa de Sándor Márai.

Amb la nova normalitat ara les tertúlies són a la Biblioteca de Cala Rajada i la propera serà dia 11 de desembre a les 20h.

 

Club de lectura

Un club de lectura és la reunió d'un grup de persones a les quals els agrada llegir però, a més, volen compartir l'experiència de la lectura amb altres. L'experiència de llegir en solitari es complementa amb les opinions d'altres que han llegit el mateix llibre. La tertúlia fa que el llibre sigui el protagonista i l'excusa per dialogar, comentar i conèixer-ne diferents punts de vista, i alhora punt de trobada per conèixer altres persones amb interessos similars.

El nostre club de lectura es va iniciar a la biblioteca de Capdepera el 5 d'octubre de 2007. Des de llavors, i de forma ininterrompuda, un bon grup de persones s'hi han reunit per comentar el llibre escollit. Les tertúlies sempre es realitzen a la biblioteca de Capdepera. Des del principi fins ara s'han llegit més de 40 llibres, des de clàssics de la literatura i novetats literàries a autors locals. Aquesta varietat de lectura fa que els participants puguin llegir gran diversitat d'estils i temes.

El nostre club de lectura té dues parts: una de més formal, amb la tertúlia propiament dita i, una altra més informal, fent un sopar lleuger inspirat en plats que ens pugui haver suggerit el llibre llegit en cada ocasió i moment idoni per a que els lectors es coneguin entre ells i comentin les lectures que més els agraden o les que han fet des de l'anterior club de lectura.

Relació de clubs de lectura

2020

 

Sara i els silencis

Maria Escalas

11 de setembre

     
 

La retornada

Donatella di Pietrantonio

12 de juny

     
 

Celistre

Jaume Fuster

28 de febrer

     
 

La biblioteca dels llibres rebutjats

David Foenkinos

31 de gener

     

 

 
Anys anteriors...