Proper club de lectura

 

 

La següent proposta pel club de lectura és el llibre de Roamin Gary  La vida al davant.

Ens trobarem a la biblioteca de Capdepera el proper 17 de juny de 2022 per comentar-lo.

 

Club de lectura

Un club de lectura és la reunió d'un grup de persones a les quals els agrada llegir però, a més, volen compartir l'experiència de la lectura amb altres. L'experiència de llegir en solitari es complementa amb les opinions d'altres que han llegit el mateix llibre. La tertúlia fa que el llibre sigui el protagonista i l'excusa per dialogar, comentar i conèixer-ne diferents punts de vista, i alhora punt de trobada per conèixer altres persones amb interessos similars.

El nostre club de lectura es va iniciar a la biblioteca de Capdepera el 5 d'octubre de 2007. Des de llavors, i de forma ininterrompuda, un bon grup de persones s'hi han reunit per comentar el llibre escollit. Les tertúlies sempre es realitzen a la biblioteca de Capdepera. Des del principi fins ara s'han llegit més de 40 llibres, des de clàssics de la literatura i novetats literàries a autors locals. Aquesta varietat de lectura fa que els participants puguin llegir gran diversitat d'estils i temes.

El nostre club de lectura té dues parts: una de més formal, amb la tertúlia propiament dita i, una altra més informal, fent un sopar lleuger inspirat en plats que ens pugui haver suggerit el llibre llegit en cada ocasió i moment idoni per a que els lectors es coneguin entre ells i comentin les lectures que més els agraden o les que han fet des de l'anterior club de lectura.

Relació de clubs de lectura

2022

   

El castell de vidre 

Jannette Wells

29 d'abril

     
   

Rosalie Blum 

Camil6e Jourdy

18 de març

     
   

Joana E. 

Maria Antònia Oliver

13 de febrer

     
   

Memorias de un amante sarnoso 

Grouxo Marx

4 de febrer

     

Anys anteriors...