Un poc d'història...

La Biblioteca municipal de Campos forma part de la xarxa de biblioteques del Consell de Mallorca i és un servei de l'Ajuntament de Campos. Com a biblioteca pública és un centre que proporciona l'accés al coneixement, a la informació i a les obres de creació, a través d'una sèrie de recursos i serveis de tipus cultural, educatiu i social i és a disposició de totes les persones de la comunitat.

Abans...

La BMCampos es va crear formant part del Centre Cultural de Campos a l'any 1981. Anys més tard va passar a ser de titularitat municipal i es va integrar a la Xarxa de Biblioteques de Mallorca al 1992. Originàriament, la BMCampos estava situada al carrer del Convent s/n on actualment s'hi troba el jutjat de pau i la ràdio municipal Call Vermell.

 

Contacontes i espai d'adults a l'antiga ubicació al carrer del Convent, 4

 


 

 

Ara...

D'encà del mes de setembre de 2010 som a l'edifici cultural polivalent Ca Ses monges franciscanes, convent de les germanes franciscanes que va ésser cedit al poble de Campos a l'any 1982. Compartim espai amb el Punt d'Informació, Telecentre, Arxiu Municipal al primer pis i Escola Municipal de Música a la segona planta.


 Ens trobareu a la planta baixa de

l'edifici polivalent

Ca ses monges franciscanes

C/ Síquia s/n

 

 
   

 

 

 Sala general i ordinadors

 

 

 
   

 Biblioteca infantil