Clubs de lectura
TORNA

XERRADA / CLUB DE LECTURA

EL SECRET DEL MEU TURBANT

Fa poc hem conegut la història de Nadia Ghulam, una dona afganesa que amb només 8 anys va patir greus ferides a causa d'una bomba. En sortir de l'hospital dos anys després, el règim talibà s'havia instaurat a l'Afganistan i ella va prendre una decisió radical: es va vestir de nin i durant 10 anys es va fer passar per home per poder dur un sou a casa, ja que el nou govern va prohibir que les dones fessin feina fora de casa.

 

Dins els propers mesos podrem gaudir de la seva presència a la nostra Biblioteca, amb una xerrada / club de lectura entorn al seu llibre "El secret del meu turbant". Una dona que va viure la guerra civil i el règim talibà i que se'n va sortir gràcies al seu enginy i coratge. Ara viu en llibertat.

 

En tenir la data de l'acte avisarem tot d'una.

 

Noltros hem aconseguit un lot d'exemplars per prestar que està a disposició de tots voltros, podeu passar o el mos podeu reservar al 971136066. De totes maneres la xerrada està oberta a tothom.

 

Animau-vos a gaudir de les seves paraules, d'un món tan diferent al nostre.No vos ho podeu perdre, és una història ben interessant!!