Biblioteca Digital d'Andratx

La Biblioteca Digital d'Andratx és un projecte de recuperació del patrimoni bibliogràfic del nostre municipi. L’Arxiu i la Biblioteca d’Andratx encapçalen aquest projecte que té l’objectiu de digitalitzar i posar a l’abast del públic les diferents publicacions periòdiques que han sortit al municipi des de l’any 1912, així com els llibres d’autors andritxols que són difícils de trobar a altres biblioteques i en el futur també els Premis Andratx que mai no han estat publicats.

 

Però per a dur a terme aquest projecte es fa necessària la col·laboració de la gent del nostre poble, ja que pot conservar a les seves cases exemplars publicacions periòdiques, llibres antics d'autors andritxols o que fan referència al municipi. Així que si qualcú conserva qualque document dels esmentats i vol col·laborar amb aquest projecte de recuperació d’un bocí de la nostra història, pot dur-los a l’Arxiu o a la Biblioteca d’Andratx per tal de digitalitzar-les. Aquesta digitalització consisteix en fer una fotografia o un escaneig de la publicació per tal d’obtenir una còpia digital. El document serà retornat al seu propietari en pocs dies i el seu nom figurarà a la Biblioteca Digital d’Andratx com a reconeixement a la seva aportació i, a més, obtindrà una còpia digital del material facilitat. Pel moment es pot accedir a la consulta de set publicacions periòdiques, una obra del metge Pere Ferrer Pujol i les obres completes de Jaume Roca Bauzà Es Gerrer.

 

       
Publicacions periòdiques Obres de Pere Ferrer Pujol Obres de Jaume Roca Bauzà  
 

Benvinguts! Aquí trobareu imatges de totes les novetats que hem rebut darrerament, esperam que vos agradin i les gaudiu!

- Novel·les

- Novetats Sala Infantil i Juvenil

- Matèries de fons