Concurs Imagina Escrivint
TORNA

Què és?

És un concurs literari infantil i juvenil que organitza la Biblioteca des de l'any 1996 i que es realitza anualment per Sant Jordi (Festa del llibre). La seva finalitat es fomentar el gust per l'escriptura i la lectura dels nostres fills.

 

A qui va adreçat?

Al públic infantil i juvenil. Poden participar en aquest certamen, totes les persones menors de 18 anys, residents en el municipi d'Andratx i l'alumnat dels col·legis i de l'institut de secundària, del terme municipal.

 

25 ANYS D'IMAGINA. Convocatòria 2020

Donades les circumstàncies que estam vivint, des de la Biblioteca i la Regidoria de Cultura, trobam adient no celebrar el concurs Imagina Escrivint enguany. Volíem celebrar el 25è aniversari d'una forma especial, i teníem una bona festa preparada, però bé, consideram que amb les circumstàncies actuals no podem garantir la participació de tothom ni celebrar la festa amb les garanties de seguretat i salut adients.

Per això, ens prepararem per celebrar aquesta data tan assenyalada l'any que ve amb més ganes que mai i esperam, com sempre, la vostra col·laboració.

Així hi tot, com que alguns cursos ens heu fet arribar els vostres contes i ens consta que alguns hi fan feina o inclús els tenen ja preparats. Per això, des de l'Ajuntament, s'ha pensat que ens els faceu arribar i tindrem un detall amb tots els nins i nines que han participat. 

Esperam que tots esteu bé i disculpau les molèsties que us haguem pogut ocasionar.

Moltes gràcies pel vostre suport i comprensió!

 

Aquí teniu les bases d'enguany 

 

Bases del concurs

 

 

     

 

TORNA