Conferències i presentacions

PRESENTACIONS DE LLIBRES

A n'aquesta secció hi trobareu les presentacions de llibres o publicacions que es duen a terme a la Biblioteca.

 

Coneixeu na Laura Gost? Recentment va guanyar el Goya a millor curtmetratge d'animació per "Woody and Woody". 

Idó el divendres 3 de maig a les 19h la tendrem a la nostra Biblioteca, ens vendrà a presentar la seva primera novel·la "La cosina gran". La presentació corre a càrreg de la seva editora, Maria Muntaner (de l'editorial Lleonard Muntaner) i dels periodistes andritxols Tolo Leal i Joana Dols.

 

Resultat d'imatges de la cosina gran

El próxim 9 de maig a les 20h, l'andritxola Rosa Calafat Vila presentarà el seu llibre I la mort tindrà el seu domini, que guanyà el Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga de Novel·la 2018. Aquest acte l'organitza la Revista N'Alí i la presentació correrà a càrrec de Rafel Oliver Grammatico.


                                                                                                                                                                

 

Recentment es varen presentar dos llibres ben interessants, ambdós relacionats amb la figura cabdal de Baltasar Porcel. D'una banda en Carles Cabrera ens va donar a conéixer Sol cap a la fosca. La producció novel·lística de Baltasar Porcel entre 1961 i 1975; i dies després na Maria Serrano va presentar el seu llibre Andratx a l'imaginar de Baltasar Porcel. Els dos actes varen comptar amb la presentació a càrrec del professor de la UIB Gabriel Ensenyat.